IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари заведе Меган Маркъл в пещера

13 март 2017 14 40

Двамата похапвали омари и пържени плодове

Снимка: Daily Mail

Снимка: Daily Mail

Малко след като Хари и Меган Маркъл бяха в Ямайка, където се състоя сватбата на добрия приятел на принца Том Инскип, двамата решиха да отпътуват и до други приказни дестинации заедно.

И докато сватбата бе сред първите им светски изяви заедно, то дворецът Кенсингтън се отказа да коментира пребиваването на Хари и приятелката му там, пише Daily Mail.

Затова пък изданието успя да проследи двойката на романтично тяхно пътешествие в 5-звездна пещера. В нея се намира хотел Round Hill, разположен в дефилето на пещерите в крайбрежния град Негрил.

Според информация на изданието, мястото притежава целия комфорт, който да задоволи потребностите на светските личности – прекрасна кухня, индивидуален подход към клиентите, ВИП обслужване, масите са украсени със свещи и придават романтична атмосфера.

 

По думите на сътрудник на хотела, Меган Маркъл много харесала местните ястия. Влюбените опитали омари със сладко картофено пюре, пържени банани и пиле. В менюто били включени още кокосов пудинг, пържен ананас, шоколадова торта и местен ром.

Според източник на Round Hill Хари и Меган запазили номера на хотела до сряда, но след това използвали ВИП входа, за да избягат още в неделя.

Голяма част от времето си звездната двойка провели заедно и съвсем рядко се появявали на обществени места, за да общуват с приятели.

В последно време не стихват слуховете за предстояща сватба между двамата. Хари вече представил избраницата си на членовете на кралското семейство и всички те одобрили неговия избор. Източник на двореца Кенсингтън уверил, че годежът ще бъде обявен тази пролет.

Единствената, която не харесва половинката на Хари, се оказа сестрата на Кейт Мидълтън – Пипа. Тя се готви за сватба през май месец.

В най-щастливия ден в своя живот момичето не искало Меган да присъства, а причината била, че се бои тя да не я засенчи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари