IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мишел Пфайфър: Секси на 58!

2 април 2017 06 00

По-силна съм, отколкото изглеждам, заяви актрисата

Снимка: Interview magazine

Снимка: Interview magazine

Има звезди, на които възрастта не им личи. Мишел Пфайфър доказа, че е сред тях. Макар и на 58 години, актрисата показа, че продължава да е в перфектна форма в съблазнителна фотосесия за Interview magazine.

На някои от снимките тя е в прозрачен тоалет и без сутиен. Мишел споделя пред режисьора Дарън Аронофски за ролите ѝ в киното и за това как се чувства сега.

По думите ѝ, тя е силна личност, дори на пръв поглед да не ѝ личи, а баланс в живота ѝ дава професията.

Мишел разкрива, че прецизно избира участията си в киното, особено докато растели децата ѝ. В един момент дори станала твърде придирчива и нямало в какво да се снима.

„Сега съм по-отворена и искам да работя, защото мога“, заяви Пфайфър. И наистина е така. Съвсем скоро ще може да я гледаме във филма на HBO „Магьосникът на лъжите“, режисиран от Бари Левинсън, където партнира на Робърт де Ниро.

През есента тя ще се появи с Дженифър Лорънс и Хавиер Бардем в мистерия на Дарън Аронофски, който изследва какво се случва с едно семейство, след като неканени гости нахлуват в дома им и нарушават тихото им съществуване.

Следва още едно нейно участие в киното тази година. Пфайфър се присъединява към Джони Деп, Пенелопе Крус и Дейзи Ридли в адаптация на „Убийство в Ориент експрес“ по Агата Кристи. Освен режисьор, Кенет Брана си запазва и ролята на Еркюл Поаро.

Звездата коментира и предишните си професии, сред които е и касиерка в супермаркет.

„Стоях на касата и се чудех: „Какво искаш да правиш с остатъка от живота си“. Отговорът беше: „Да се снимам във филми“, спомня си Мишел.

Актрисата е съпруга на режисьора Дейвид Кели от 1993 г. Двамата имат две деца – биологичният им син Джон и осиновената им дъщеря Клаудия.

Вижте Мишел Пфайфър в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари