IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Годеникът на Деси Цонева бил гадже на леля й

24 април 2017 09 00

Баща ѝ не харесвал Георги Джамов, Деси се чуди за сватба

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Деси Цонева нашумя с участието си в Big Brother и отнесе доста критики заради влизането си в Къщата. Защото влезе в домовете на хората скоро след кончината на баща си – журналиста Димитър Цонев.

„Да, много ме упрекваха за всичко... и за интервютата, които правих тогава. Аз обаче така го почувствах. Исках да предам всичко, на което моят баща като велик журналист ме е научил. Още не съм намерила сили в себе си да монтирам всичко. На няколко пъти опитах, но сърцето ми се свива. Ще го направя, но може би просто не сега. Гледала съм част от интервютата, но още не съм започвала нищо“, коментира тя пред bTV.

На въпрос в какви отношения е с баба си, която също я беше осъдила за нестандартното ѝ поведение, Деси сподели, че на живо не й казвала нищо. „Чувствам се добра майка. Давам му грижа, внимание, любов. Това е най-важното за едно дете. Моята майка много ми помага“, разказва журналистката.

След шоуто пък Деси изненадващо обяви, че готви сватба. И представи мъжа до себе си – Георги Джамов, брат на Димитър Джамов.

Баща ѝ бил против връзката й с настоящия ѝ годеник, още повече, че той бил любовник на леля ѝ. Именно това кара Цонева да се чуди дали да сключи брак, защото това ще е предателство към семейството ѝ.

Смъртта на баща ѝ е най-трудният момент в живота ѝ.

„Детето прие най-философски от всички смъртта на баща ми. Той дори не плака. Много беше странно. Виждаше го вечер как играе на компютъра, както го правеше, когато беше жив. Един ден просто дойде при мен и каза: Мамо, аз го преодолях. Дядо вече е на небето“, разказа още Деси.

„Баща ми никога не е бил доволен от мен. Искаше да съм по-кротка и по-спокойна“, разказва тя. Но е категорична, че нищо не би променила в живота си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари