IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Трансформацията на звездите: Антония Петрова

30 април 2017 12 00

Титли, сватби, разводи, скандали...

Снимка: Булфото

Снимка: Булфото

Антония Петрова завършва УНСС с две висши образования – Международни икономически отношения и Право. Специализира руски език и финанси в Москва през 2006 и 2008 г. Има лиценз за дилър и брокер на Руската фондова борса. Но у нас става известна, когато печели конкурса Мис България през 2009 година.

Медиите обаче гръмват след недоволство в социалните мрежи след нейния избор. Тогава се ражда и нейният нелицеприятен прякор Мис Крокодил, който я следва и до днес. Но пък тя проявява чувство за хумор и на рождения си ден реже торта във формата на влечуго.

Най-дискутираният момент от връзката ѝ с руснака е през 2011 година. Тогава родителите ѝ подават сигнал, че Антония е отвлечена от бившия си по това време приятел. Полицията информира, че Бередин влязъл в ресторант в кв. Бояна, където Антония Петрова вечеряла с приятели, издърпал я и я качил в джипа си.

Около 23:30 ч. след заградителни действия полицията е открила джипа на ъгъла на бул. „Мария Луиза“ и „Александър Стамболийски“. Антония Петрова била в колата, увита с одеяло. Тя била с охлузвания по коленете, а Бередин е задържан за 24 часа. Там той отрича, че има отвличане и твърди, че двамата се возили.

Стига се до дело, в което Софийски градски съд отсича: „Мис България 2009 Антония Петрова не е била отвлечена от бившия си годеник Александър Бередин“.

Година по-късно настъпва ренесанс в отношенията им.

„Нашата любов е много голяма. Всичко, което Александър прави, е от любов“, защитава тогава приятеля си миската.

На 21 март 2012 г. сключва брак с дългогодишния си приятел Александър Бередин в Москва.

Разделят се окончателно през 2016 година, в края на септември Антония Петрова дава единственото си интервю, за да изясни подробностите. Слуховете тръгват, че отново е имало бой, но те остават непотвърдени.

Миската заяви, че тя е инициатор на разлъката с мъжа си, който продължава да я кара да размисли и не искал да се развежда с нея.

„Трети човек не е замесен“, казва Петрова и заявява, че иска да роди дете от мъж, който наистина разпознае като своя човек.

В началото на 2017 г. тя скандализира след като чернокожа участничка става Мис Хелзинки.

„Мис Хелзинки има питекантропско излъчване. Все едно еволюцията не е минала през нея. Красотата е субективно понятие. Но има някакви критерии. Знаем как изглежда едно аристократично лице – с тънък правилен нос, за разлика от това момиче. Няма да се учудя, ако съвсем скоро „Мис Германия“ стане сирийка“, заяви тя, след което понесе сериозни критики заради изказването си.

Вижте как е изглеждала Антония през годините в галерията ни

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари