IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джанет Джексън проговори за развода си: Всичко е в ръцете на съда и Бог (ВИДЕО)

2 май 2017 08 10

Певицата съобщи на феновете си и за предстоящото ѝ световно турне

Снимка: Twitter

Снимка: Twitter

Джанет Джексън за първи път коментира раздялата си с Уисам ал Мана. 50-годишната певица каза, че сега двамата решават делата си в съда и прикани феновете си да следят датите на световното ѝ турне, което тя прекрати заради бременността си.

Джанет се раздели с катарския бизнесмен през април, три месеца след раждането на сина им. До този момент тя не бе потвърдила лично тази информация.

Сега обаче звездата публикува в Instagram видео, в което заговори и за този етап от живота ѝ“.„Приятели, аз съм Джен, ако не сте ме познали. Промених се след раждането на бебето.

Благодаря на Бог за него, той е здрав, красив, мил и щастлив. Но на този етап искам да ви кажа нещо друго. Да, ние се разделихме с мъжа ми и сега решаваме развода си в съда. Останалото е в ръцете на Бог“.

Освен това Джексън съобщава на феновете си за световното си турне. Тя и Уисам ал Мана бяха женени 5 години. Това дава право на певицата да претендира за солидна компенсация след развода, особено след като му роди и син.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари