IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брад Пит за бащинството, алкохолната зависимост и раздялата с Джоли

4 май 2017 08 10

Актьорът с откровено интервю пред GQ

Снимка: GQ

Снимка: GQ

Брад Пит за първи път говори за раздялата с Анджелина Джоли. В интервю за списание GQ актьорът споделя за алкохолната си зависимост, за бащинството и проблемите около родителските права над децата и стремежа да продължи напред, когато си мисли, че животът му се е сгромолясал.

През последните няколко месеца Брад Пит влиза в спокоен период. Звездата най-накрая успя да уреди някои от юридическите въпроси с Джоли, имаше и възможност да вижда децата без присъствието на специалист, а също така се бори и с алкохолната си зависимост.

Дълго време Пит избягваше да говори с медиите, но сега вече актьорът разкрива подробности около личния си живот.

За алкохолната зависимост, Пит коментира: „Наистина започнах много да пия. Този навик постепенно се превърна в истински проблем. Щастлив съм, че преди половин година се взех в ръце. Можех да надпия руснак. Бях професионалист. Не искам повече да живея така“.

За борбата за попечителството на децата, актьорът каза: „Тази ситуация ме постави да съм като с вързани ръце, но тогава не бяхме в състояние да решаваме проблемите си заедно. И двамата направихме всичко възможно това да се промени. Адвокатът ми каза: „Никой не печели в съда. Единственият въпрос е коя страна да страда по-малко.“ Изглежда това е вярно. Цяла година се съсредоточих върху това как да докажа моята гледна точка и това, че съм прав, а другият не е. В действителност това е просто принос към общия фонд на отровна омраза. За щастие аз и бившата ми жена се отказахме от този подход. В края на краищата това е много болезнено и за децата. Те са в ситуация, в която семейството им се разпада“.

За да се научи как да живее, когато животът му е тръгнал надолу, актьорът разказва: „За мен това бе период на слабост, провали и неуспехи. Не знам откъде се появи този пусти стремеж у мен към правосъдие и справедливост, което мнозина приемат за слабост. С това мога да се занимавам както няколко дни, така и години. Но истината е, че цялото това нещо не ми носи полза. Глупаво е да мисля, че светът е справедлив. Да предположим, че хората, които играят на лотария разбират какво говоря. Самият аз попаднах в лотарията, но вече осъзнах, че това е безполезно занимание“.

Вижте Брад Пит в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари