IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Пери пак поиска мир с Тейлър Суифт

12 юни 2017 12 10

Певицата я помоли за прошка

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Кейти Пери реши да потуши отдавнашния ѝ спор с колежката си Тейлър Суифт. Преди дни тя даде интервю на водещата на Huffington Post Ариана Хъфингтън, която я попита готова ли е да обясни ситуацията.

32-годишната певица отговори: „Готова съм да забравя. Прощавам ѝ и я моля за прошка за всичко, което тя направи. Надявам се, че тя също така мисли. Обичам я и й пожелавам всичко най-добро.

Смятам, че е фантастичен изпълнител и вие знаете, че сме силни жени, които могат да се сближат, въпреки разногласията и светът може да ни гледа и да мисли: „Да, и ние можем“.

По-рано Кейти вече говори за влошените отношения между двете в ефира на Джеймс Кордън. „Честно казано спорът го започна тя и дойде време това да приключи“.

Конфликтът между Кейти Пери и Тейлър Суифт започна през 2011 г., когато Кейти отне няколко танцьори в разгара на шоуто на колежката си Red и ги привлече към собственото си турне.

Отношенията между двете се влошили още повече след като Пери започнала роман Джон Майер, който по-рано се срещал със Суифт и ѝ разбил сърцето.

Преди време Пери искала да говори със Тейлър, но тя отказала, а по-късно ѝ отговорила с песента й от 2014 г. Bad Blood.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари