IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ед Шийран: Не мога да разбера защо хората ме мразят толкова!

5 юли 2017 07 40

Певецът напусна Twitter, заради злобни коментари

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Ед Шийран получи толкова много критики в интернет след участието си във фестивала Гластънбъри, че реши да напусне социалната мрежа Twitter, съобщи Контактмюзик.

Певецът изпълни сензационен репертоар като хедлайнер на музикалния фестивал миналия месец, но въпреки известността си, все пак бе залят с поток от обиди и омраза.

Всичко започна с обвиненията, че изпълнителят е използвал синбек, вместо да свири на живо, а кулминацията беше, когато много потребители му написаха, че не заслужава мястото си на фестивала.

„Изцяло приключих с Twitter. Не мога да го чета. Преглеждам го и виждам само хора, които казват злобни неща. Twitter е платформа за това, един коментар ти скапва целия ден и затова го напускам“, каза звездата.

Той добави, че се чуди защо хората го мразят толкова. Профилът на Ед Шийран все още ще бъде активен, но самият той няма да публикува нищо. Той и преди се отказа от платформата за една година, след като издаде албума си „X“.

Певецът призна пред Джеймс Кордън, че дори няма телефон.„Ставам и всяка сутрин имам по 50 съобщения, никое от което не е „Хей, как си?“. Всички са от сорта на „Може ли да получа това?“, „Ще ми заемеш ли онова?“. Беше поносимо в началото, но стана много, много изцеждащо с времето“, каза Ед Шийран.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари