IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новата тръпка на Ди Каприо събра погледите на фитнес

21 август 2017 06 40

Лорена Рае демонстрира перфектни форми

Снимки: Splash

Снимки: Splash

Моделът Лорена Рае е спрягана за новото гадже на Леонардо ди Каприо. и трябва да се признае – холивудската звезда определено има вкус.

Красавицата бе заснета от папараци през уикенда в Ню Йорк, по време на следобеден фитнес. Под надзора на инструктор тя съвестно изпълняваше всяко упражнение.

Лорена прикова вниманието с перфектни форми, които бяха подчертани от спортната ѝ визия.

Любопитното е, че Лео изневерява на принципите и ако слуховете се окажат верни, за първи път от много време до него застава брюнетка. Досега той забиваше само блондинки, коя от коя по-засукани – Жизел Бюндхен, Бар Рафаели, Ерин Хийтъртън, Кели Рорбах, Нина Агдал.

Идва ли краят на русите супермодели? Всъщност, новото е само, че Лорена не е руса. Тя е модел, от Германия, и е на 23 години – близо 20 по-малка от кинозвездата.

Засега нито един от двамата не е коментирал дали имат връзка и доколко е сериозна, но пък Рае определено впечатлява с външен вид и видимо полага много грижи за него.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари