IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Брус Уилис: Бях нещастна!

22 август 2017 06 40

Румър горда, че е зарязала алкохола

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Преди дни дъщерята на Брус Уилис отбеляза своя 29-и рожден ден. По този повод момичето публикува в социалните мрежи серия от снимки, в това число и от детството си.

В коментарите към единия кадър Румър Глен Уилис публикува трогателно послание. Звездата признава, че в продължение на дълго време не е следвала себе си, а е живяла така, както са искали хората около нея.

Затова и Румър се чувствала абсолютно нещастна. Сега, най-накрая е успяла да следва желанията си, пише Ok Magazine.

„Пред вас е това момиче, което празнува своя рожден ден и съвсем не се страхува от своя талант и увереността в себе си. Същото момиче, което може да тича до върха. Имам какво да кажа...

Малката Румър винаги е живяла в мен, но аз не ѝ позволявах да излезе, тъй като я смятах за странна и не като останалите. Доста рядко тази Румър се появяваше за кратко и то само в общуването със сестра си. В останалото време аз я криех и правех всичко възможно тя да не безпокои никого с появата си... През целия си съзнателен живот смятах, че мога да бъда това, което другите искаха от мен. В един момент това момиче си отиде. Помня малкото момиче от фотографията и съм много горда с това, което е“, написа звездата.

В продължение на няколко години Румър имаше сериозни проблеми с алкохола. Заради порока тя не успя да направи успешна кариера и се раздели с доста приятели.

Съвсем скоро призна, че вече шест месеца е напълно трезва и е горда с достижението си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари