IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Николета ще види зор за нов ефир, ще трябва да плаща неустойки

29 август 2017 09 30

Ще гърми ли шампанско плеймейтката?

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Мераците на Николета Лозанова за нова тв изява след напускането на „Папараци“ ще ѝ излязат доста солено. Плеймейтката се похвали, че скоро ще гърми шампанско и се задавало нещо епично и рейтингово.

Слуховете дори я пращат в новия сезон на VIP Brother, където ще се съберат основно носителки на съмнителни титли за красота и фолкпевици. Дали обаче Лозанова ще се влее при колежките си е съмнително, тъй като ще трябва да плаща доста сериозни неустойки.

Продуцентът Иван Христов също загатна, че има залегнали клаузи при раздялата им.

„Смятаме, че раздялата ни с Николета Лозанова е най-доброто за предаването „Папараци“. Изненадах се единствено, че тя анонсира предварително това, тъй като имахме друга договорка. Дали ще влезе във VIP Brother не знам. Това си е нейна работа. Има много сериозна неустойка, която тя ще трябва да плати, в случай че го направи. И в случай че bTV предявят иск“, конкретизира Христов пред BiT.

Иначе вече е официално потвърдено, че новият сезон на телевизионния таблоид ще стартира на 17 септември с водещ Венета Райкова.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари