IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ален Делон: Без Мирей Дарк мога да се отправя към отвъдното!

30 август 2017 13 00

Актьорът призна, че актрисата е била жената на живота му

Снимка: архив, Reuters

Снимка: архив, Reuters

„Мирей Дарк беше жената на живота ми и без нея, и аз вече мога да се отправя към отвъдното“, заяви митичният френски актьор Ален Делон пред сп. „Пари мач“, цитиран от Франс прес.

Делон даде интервю за изданието във връзка с кончината на великата френска актриса от 60-те и 70-те години на миналия век. Мирей Дарк се спомина в Париж в неделя вечерта на 79-годишна възраст.

„Днес харесвам възрастта, на която съм, а не съм 40-годишен. Така няма да ми останат много години живот без Мирей, няма да страдам дълго в нейно отсъствие. Без нея, и аз вече мога да се отправя в отвъдното“, изтъкна 81-годишният актьор.

„Бяхме толкова щастливи заедно! Тя беше моята половинка. Не си задавахме въпроси, ние просто се допълвахме!“

Мирей Дарк и Ален Делон бяха една от най-видните звездни двойки на Франция в продължение на 15 години.„Мисля си, че тя вече не страда, продължава идолът на френското кино. Страдаме тези, които остават. А тя заслужаваше да живее!“, доверява Делон.

Прощаването с Мирей Дарк, която беше хоспитализирана през 2016 година след два последователни мозъчни инсулта, ще се състои в петък в парижката църква „Сен Сюплис“, припомня агенцията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари