IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тв въртележка: Дават ефир на Кобилкина, заменя Венета Райкова

1 септември 2017 06 20

Ще води предаването "Без задръжки"

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Наталия Кобилкина, която обучава закъсали жени за гейши, хитруши, че и принцеси в селскостопанска България, ще получи достъп и до телевизионен ефир.

Тя се прочу и с "вълшебните" си капки, които помагали да си намерите мъж, да не ви изневеряват, да сте неустоими и други подобни глупости. След като те добиха медийна известност тя набързо скри от сайта си шишенцата, които се продаваха между 40 и 60 лева. 

Кобилкина ще замени Венета Райкова в телевизия BiT, а предаването ще носи името "Без задръжки". 35-годишната сексоложка вече покани и публика за новия проект, като изискването е те да са пълнолетни. Което означава, че основните теми ще се въртят около секса.

Нищо чудно към нея като коментатор или съветник да се появи съпругът й Такис Дретакис, който също се пробва на попрището на Кобилкина и се преквалифицира на психолог през последните месеци. Той на няколко пъти вече се включи в семинари на Наталия, които видимо се радват на доста жени, които няма къде да си харчат парите и се надяват на чудо за три дни.

Собствениците на телевизията явно се надяват Кобилкина да предизвика интерес, след като Венета Райкова седна на стола на Николета в таблоида "Папараци".

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

rita ( преди 6 години )
Тая е толкова отвратителна и изобщо не може да се сравнява с Венета Учудвам се , че свястната телевизия BIT е опряла до нея. Та тя не може да говори български!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар