IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

8 звезди, които имат или чакат деца от сурогатни майки

2 октомври 2017 08 40

Знаменитостите не се притесняват от тази тенденция

Снимки: Splash, Getty Images, Instagram

Снимки: Splash, Getty Images, Instagram

Все повече знаменитости плащат хиляди долари на сурогатни майки, които да износят децата им. Причините са различни, най-често здравословни.

Само преди няколко дни Ким Кардашян призна, че със съпруга си Кание Уест ще имат трето дете, което ще бъде износено от сурогатна майка. Нейната самоличност, естествено, е засекретена, както и хонорарът ѝ. Все пак се спекулират предположения за суми между 150 и 300 хиляди долара.

Ето още 8 звезди, които са предпочели други жени да износят наследниците им.

Кристиано Роналдо

Бившето гадже на Ирина Шейк прибегна до услугите на сурогатна майка на два пъти. През 2010 г. той стана баща на Кристиано-младши, а миналата година се сдоби с близнаците Матео и Ева. Статутът на многодетен баща ще бъде затвърден и от настоящата жена до Роналдо – моделът Джорджина Родригес, която ще го дари с дъщеричка.

Тайра Бенкс

През януари миналата година Тайра Бенкс и съпругът ѝ Ерик (шведски фотограф) станаха родители с помощта на сурогатна майка. Двамата правиха дълги опити да се сдобият с дете, но така и не успяха. Тайра публикува трогателен пост месец по-късно със сина си – „Това е най-щастливият Свети Валентин в моя живот. Йорк, неговият баща и аз ви желаем много любов“.

Луси Лиу

Актрисата Луси Лиу много рядко коментира личния си живот, но нямаше как да не сподели вълнуващата новина през август 2015-та, че на 46 години вече е майка.

„Представям ви новия малък мъж в живота си – сина ми Рокуел Лойд Лиу“, написа тя към снимката със своето бебе. Заради невъзможност да износи свое дете, звездата от „Ангелите на Чарли“ се е обърнала към сурогатна майка.

На Луси й се наложи да отговаря и на критици и осъдителни коментари. „Как може да има хора, които изпитват неприязън към дете?“, попита тя.

Том Форд

Връзката между Том Форд и Ричард Бакли е една от най-стабилните в модните среди. Двамата последваха примера на Елтън Джон, за да имат свой наследник. През септември 2012 г. сурогатна майка роди Александър Джон Бакли Форд, който гордите родители Том и Ричард наричат просто Джек.

Ана Лейбовиц

Ана Лейбовиц може би е най-известният фотограф, нейни кадри са красили всички най-популярни издания по света. Гениалната Лейбовиц става майка на 52 години, когато сурогатна майка ражда нейната дъщеря Сара Камерън. След още четири години тя се сдоби и с близнаците Сюзън и Самуела.

„Не съжалявам, че станах майка по този начин. Всичко се случи в момента, в който трябваше. Днес съм най-щастливата жена на света“, категорична е фотографката.

Рики Мартин

Рики Мартин на два пъти е оглавявал класацията за най-красив мъж на сп. People. На 6 август 2008 г. той стана баща на близнаците Матео и Валентино, родени от сурогатна майка. Две години по-късно той призна своята сексуална ориентация, а през лятото тази година стана ясно, че готви грандиозна сватба със своя партньор – художникът Юсеф.

София Вергара

Най-високоплатената телевизионна актриса – София Вергара, има 24-годишен син, но иска да има общо дете и с настоящия си мъж Джо Манганиело. „Аз съм в такава възраст, че да родя по естествен път е почти невъзможно. Искам отново да бъда майка и нямам нищо против варианта със сурогатна майка“, заяви актрисата.

Анджелина Джоли

Докато всички погледи бяха вперени в подробностите около развода на Брад Пит и Анджелина Джоли, някак тихомълком премина новината, че Анджи е готова да стане майка за седми път. Заради здравословните си проблеми Джоли не може да забременее и да износи плода и затова нейният избор е детето да бъде износено от сурогатна майка. Слуховете са, че детето ще бъде от мъж, за когото се знае, че е филантроп с оксфордска диплома, който също наскоро се е развел.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

някой ( преди 5 години )
Има и други : например Джесика Частейн, Ким Кардашиан, Джордана Брюстър, Тайра Банкс, Ейми Смарт, Елизабет Банкс и още купища!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар