IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вдовицата на Хю Хефнър проговори публично за загубата

3 октомври 2017 10 20

„Никога не е имало и няма да има друг Хю Хефнър“, написа тя

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Вдовицата на Хю Хефнър проговори публично за загубата на съпруга си. Бащата на Playboy почина на 91 години на 27 септември, а 31-годишната му вдовица Кристъл Харис заяви:

„Не мога да изразя благодарността си към хората за техните съболезнования. Моето сърце е разбито. И аз още не вярвам“, започва нейното съобщение, разпространено до медиите.

В него Харис заявява, че Хефнър е погребан на мястото, на което е „искал да прекара вечността“. Тя изрази благодарността си към него за живота, който ѝ бил дал.

„Той бе американски герой. Пионер. Добър човек, който отвори вратите на къщата си за света. Знам, че много ме обичаше. Аз също го обичах. Той промени живота ми и ми даде насоки. Безкрайно ще съм му благодарна за това, че бях с него.

Никога не е имало и никога няма да има друг Хю Хефнър. Благодаря на всички за съболезнованията, на хората, които оставиха писма на вратата. Ние ги виждаме и сме с вас“, написа тя.

Хю Хефнър и Кристъл Харис започнаха да се срещат през 2009 г. и се ожениха в имението Playboy в края на 2012 г. на Нова година. За това на 1 януари 2013 г. съобщи самият Хефнър.

По-късно в свое интервю той разказа, че всичките му приятели смятат, че бракът му с Кристал е дар от Бог.

„Хората виждат в нас стереотипа – мъж на възраст и красиво момиче. Но те не ни познават – казва той пред Us Weekly. – Получих най-добрия подарък и искам така да продължа до края на живота си“.

Преди Харис той е бил женен два пъти – за Милдред Уилямс от 1949 до 1959 г., за Кимбърли Конрад от 1989 до 2010. Той има четири деца – 64-годишната Кристи, 62-годишният Дейвид, 27-годишният Марстън и 26-годишният Купър.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари