IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Във VIP Brother: Двама се обичат, Цуни и Сашка клюкарят

11 октомври 2017 06 10

Алекс и Дани вече кроят планове пак за общ живот извън шоуто

Кадри: Нова тв

Кадри: Нова тв

Ако трябва да се признае нещо на продуцентите на VIP Brother този сезон е, че поставят в ситуации участниците, които свалят директно маските. Станахме свидетели на грозни сцени, но пък лустрото на звездите падна и целият фалш се видя от зрителите.

През последните дни скандалите между съквартирантите на VIP Brother бяха заменени от завърналата се любов между Алекс Богданска и Даниел Петканов. Дали те са се събрали преди шоуто или искрата се завърна в къщата не е от особено значение. Сценките отново доказват, че българинът е злобен и завистлив човек.

Двойката видимо иска да си даде още един шанс след шумната и доста гнусна раздяла. Обаче винаги се намират хора, които искат да пречат.

Бизнесменът Цуни, на когото така и не се разбра името цял сезон, се разкри като истинска клюкарка. Видимо иска да ни покаже колко наясно е с нощния живот, коя е лека жена, коя поръчват неговите приятели. На 40 години да се държиш като клюкарката на блока обаче не е нито мъжко, нито джентълменско.

Той от няколко дни „подковава“ Петканов колко шавлива е любимата му под глупавия предлог, че много го харесва и не иска сърцето му отново да е разбито. Уж нищо нямало да разказва, но вече сподели как тя преспала с негов приятел в Банско. Съчини си как е излизал с Алекс преди шоуто пред други съквартиранти, но когато застана очи в очи с нея започна да убеждава как никога не е говорил такива неща.

Странно поведение има и Сашка Васева, която заради една номинация също скочи на благоевградчанката. И тя под миловидния предлог да не страда Дани. Постоянно насъсква Цуни да разкрие тъмното ѝ минало.

Иначе фолкпевицата си живее като на санаториум – яде за трима и спи през по-голямата част от денонощието. В останалото време убеждава останалите, че Богданска си играе игрички с Петканов.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари