IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мерилин Менсън към Бийбър: Не се бия с момичета!

19 октомври 2017 11 20

Русокосият музикант се опита да предизвика рокаджията

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Колкото и да се старае Джъстин Бийбър да избяга от скандалната репутация и даже започна да посещава църква, певецът се оказва магнит за конфликти.

Този път Бийбър си навлече гнева на Мерилин Менсън. Проблемът е в това, че Джъстин пусна колекция тениски, които отпред са с неговия облик, а отзад – с лика на Менсън, пише OK Magazine.

При лична среща Джъстин решил да предизвика рокаджията като му заявил, че дизайнерската му находка е върнала неговата актуалност. Мерилин не се стърпял на подобно нахалство и поставил младия си колега на място.

„Влязох с него в един луксозен ресторант, където е пълно с известни личности. Видях някакво светлокосо момиче в розова блуза и това се оказа Бийбър.

Седнах до него и казах – ти носиш тениска с мен на сцената. И тогава той скочи и започна да вика, че ми е върнал славата на подиума“ – разказва Менсън.

По време на едно от скорошните интервюта на Менсън той коментира ситуацията. По думите му Бийбър не е достоен дори да се разбере с него по мъжки.

„Не знам на кого бе нужно това, защото не мога да мисля с малък мозък. Не се бия с момичета. Затова и няма да се занимавам с Джъстин Бийбър.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари