IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гущеров вдига пищна сватба с плеймейтката Светлана

24 октомври 2017 06 10

Еротичният модел ще замести в брачното ложе Мария

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Християн Гущеров видимо е забравил злополучния си брак с фолкпевицата Мария и скоро смята да сложи брачните „окови“ на новата си любима. От лятото в неговия дом се настани плеймейтката Светлана Василева, а връзката им се е задълбочила дотолкова, че вече смятат да предприемат сериозната стъпка.

Докато беше във VIP Brother, Мария сподели, че все още не са се развели с Християн официално, така че засега това е единствената документална пречка Светлана да пристане на милионерския наследник.

Така или иначе плановете за щастливото събитие е да бъде най-рано лятото или есента на следващата година, за да може всичко да бъде организирано по перфектния начин. За деца още не си говорили, но нищо чудно и те да излязат на дневен ред. Едно било сигурно – бъдещата сватба щяла да е изключително пищна и да засенчи всякакви подобни други тържества, които са правени на територията на страната ни, пише „България днес“.

Двамата вече сериозно са подготвени за семейния живот, като са се превърнали в клинични домошари.

„Християн и Светлана не излизат никъде. Само си стоят вкъщи. Не им е интересно да ходят по ресторанти и дискотеки, а предпочитат да се наслаждават на домашната храна. Като се събират с приятели, също го правят вкъщи и там си купонясват и се отпускат да си пийват“, разказаха пред вестника приближени на популярната двойка.

От средата на август Гущеров и Василева живеят заедно в дома на бизнесмена в квартал Бояна.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари