IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ашли Джъд разкри как се е спасила от посегателството на Харви Уейнстейн

27 октомври 2017 10 20

Актрисата сключила сделка със скандалния продуцент

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Ашли Джъд разказа как е протекла проблематичната среща с Харви Уейнстейн. Звездата успяла да се измъкне от посегателствата на скандалния продуцент като сключила сделка с него – ако вземе „Оскар“ в негов филм ще бъде с него, съобщи Асошиейтед прес.

Инцидентът се случил преди 20-ина години, когато Джъд била млада актриса в хотелска стая. Тя била поканена от Харви за бизнес среща, но по добре познатата схема той ѝ предложил да ѝ направи масаж.

Актрисата отказала и тогава той помолил тя да му направи. По думите ѝ, той не чувал нейното „не“. Ашли обаче предпочела да не сяда, за да може по-лесно да избяга. Тогава се сетила за наградата „Оскар“.

Уейнстейн казал обаче – не когато я спечели, а когато я номинират. Тя настояла да е, когато спечели „Оскар“.

В телевизионното предаване „Добро утро, Америка“ Ашли Джъд каза, че не е сигурна дали се е справила добре с конфронтацията. Призна, че изпитва срам, но от друга страна определя бързата си реплика като брилянтна.

Ашли Джъд беше сред първите жени, които обвиниха Харви Уейнстейн в сексуален тормоз. В Лондон, Ню Йорк и Лос Анджелис вече разследват продуцента за изнасилвания.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари