IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Килца в повече: Звездите, които занемариха телата си

29 октомври 2017 14 15

Кои от тях успяха да възвърнат предишната си форма

Снимка: Splash

Снимка: Splash

Покрай вълната от бодипозитивизъм, която обхваща света, част от певиците спряха да контролират теглото си и за кратко време станаха неузнаваеми.

Промяната във външния им вид раздели феновете им на две. Едните им останаха верни и още ги подкрепят, а други започнаха да ги критикуват заради небрежността им към външния им вид. Ето и кои певици претърпяха трансформация.

Риана

Риана бе една от най-младите и обсъждани в света персони. Освен на кариерата ѝ, медиите обръщат особено внимание и на личния ѝ живот. Преди време тя подаде оплакване срещу гаджето си Крис Браун за побой. В момента барбадоската красавица се радва на любовта си с бизнесмена Хасан Джамил, чието име по-рано бе свързвано с Наоми Кембъл. Откакто се отдаде на тази връзка Риана качи около 15 килограма, но за певицата по-важно е, че е щастлива.

Снимка: Splash

Кристина Агилера

Много от звездите се отнасят спокойно към промяната на тялото си. Сред тях е певицата Кристина Агилера. Преди няколко години звездата е с 20-тина кила по-малко. Мнозина дори си помислиха, че блондинката никога няма да си върне добрата форма, но тя успя да се пребори със себе си и да стане отново стройна. Все пак опитът с напълняването убеди певицата, че човек лесно може да наедрее и в момента доста внимава.

Снимка: Reuters

Нели Фуртадо

След като сложи край на брака си с Демачио Кастелон, певицата Нели Фуртадо доста напълня. Двамата решиха да се разделят след 8-годишен брак и го разтрогнаха през април миналата година. Няколко месеца по-късно Нели се появи в широк тоалет, който обаче не успя да скрие натрупаните от стреса килограми.

Снимка: Daily Mail

Марая Кери

Марая Кери признава, че цял живот е водила борба с излишните килограми. След бременността певицата „порасна“ с 30-ина кг, които постепенно се опита да намали, но така и не е свалила съвсем. Затова пък на сцената Марая продължава да носи дрехи, които не само не скриват, а и доста добре подчертават пищните ѝ форми.

Снимка: Reuters

Джанет Джаксън

Сестрата на краля на Попа – Майкъл Джексън – Джанет внушително наедря по време на бременността си. След като се раздели с бащата на бебето, катарският милиардер Уисам ал Мана, тя успя за по-малко от половин година да свали 23 килограма след жестока диета и усилени тренировки.

Снимка: Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари