IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Джъд Лоу – Айрис, се среща с модел

30 октомври 2017 08 20

Келвин Буено й се обяснил в любов в Instagram

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Носят се слухове, че дъщерята на актьора Джъд Лоу – Айрис, се среща с модела на модна къща „Бърбъри“ Келвин Буено, съобщи Контактмюзик. Келвин дори бил написал песен за своята възлюбена за рождения ѝ ден по-рано тази седмица.

17-годишната Айрис – дъщерята на Джъд Лоу и бившата му съпруга Сейди Фрост, се срещала с 19-годишния Келвин Буено, който отраснал в Сао Пауло, преди да се установи във Великобритания. Той не само представя британската модна къща „Бърбъри“, но е също графити художник и музикант.

Смята се, че Келвин написал песента „22 Reasons“, за да чества рождения ден на приятелката си, която също е модел, на 25 октомври.

Той използва социалните мрежи, за да я приветства по случай рождения ѝ ден. На страницата си в Instagram Келвин качи нейна снимка, на която се вижда, че Айрис носи розов костюм. Върху снимката той е написал „Честит рожден ден, принцесо моя“.

Макар да се носят слухове, че двамата се срещат, Айрис и Келвин досега не са потвърдили, че имат любовна връзка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари