IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Актьори засипаха Кевин Спейси с обвинения в сексуален тормоз

1 ноември 2017 13 00

По думите им, звездата харесвал млади мъже под 30 години

Снимка: Twitter

Снимка: Twitter

 

След като актьорът Антъни Рап обвини Кевин Спейси в опит за изнасилване преди 30 години, а носителят на "Оскар" призна официално, че е гей и други колеги изявиха желание да разкажат спомени от интимни срещи с холивудската звезда.

Според мексиканския актьор Роберто Кавасос, много млади мъже могат да разкажат непристойни истории за Спейси от времето е бил творчески директор на лондонския театър "Олд Вик" от 2004 г. до 2015 г., съобщават Асошиейтед прес. 

По думите на Кавасос, той е бил сред тях, но е успял да спре на време непристойните желания на Спейси.

 

Мексиканецът твърди, че Кевин е харесвал всяко момче под 30 години. Канил ги да говорят по работа, а в театъра ги посрещал с пикник с шампанско и осветена сцена.

"Всяка от тези истории се различава само по това докъде е стигнал "пикникът". Иначе техниката е една и съща", пише Роберто Кавасос във Facebook.

От прочутия лондонски театър са заявили, че са "дълбоко потресени" от обвиненията в сексуално посегателство срещу Спейси, както и че предоставят възможност на всеки, който има подобно оплакване, да го направи, без да се притеснява, че самоличността му ще бъде разкрита.

Оплакване срещу Спейси има и от документалиста Тони Монтана, който пред RadarOnline разказва, че през 2003 г. почерпен с алкохол Спейси му е налетял в бар в Лос Анджелис.

Тази среща е предизвикала силен стрес у Монтана и му се е наложило години наред да посещава терапевти.

Барманът Даниъл Бийл, цитиран от британския в. "Sun", е споделил, че през 2010 г., докато е работил в бара на "Парк хотел Гудууд", Западен Съсекс, Кевин Спейси го е последвал през почивката му, показал му е члена си и с думите "Голям е, а?", се е опитал да придърпа ръката му върху него. Преди това, докато барманът му е наливал "питие след питие", актьорът всеки път е докосвал ръката му по "странен" начин.

Бийл, тогава 19-годишен, е получил скъпия часовник на Спейси в замяна на мълчанието си. Барманът, почувствал се омърсен, го е продал, и когато хора от екипа на актьора са дошли да го потърсят, ги е излъгал, че го е изгубил.

След скандалните обвиненя срещу Кевин Спейси Нетфликс обявиха, че спират снимките на сериала с негово участие "Къща от карти" след предстоящия шести сезон.

Братът на звездата - Рандъл пък разкри ужасна тайна около семейството им. Той твърди, че баща им го е изнасилвал със знанието на майката. По думите му, в подобна семейна среда човек трудно остава нормален.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари