IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Гарнър помага на Бен Афлек да се излекува от алкохолната зависимост

9 ноември 2017 09 20

Бившата му съпруга му намерила специалист в рехабилитационен център

Снимка: архив, Reuters

Снимка: архив, Reuters

Бен Афлек продължава да се бори с алкохолна зависимост. Преди осем месеца актьорът приключи лечение в рехабилитационен център, а през октомври той отново продължи с лечението си, съобщава Us Magazine.

Според изданието, актьорът загубил контрол и се завърнал към навика си за да отбележи победата със своята приятелка Линдзи Шокоус на наградите Еми.

В надеждата да се пребори със зависимостта си Афлек се обърнал за помощ към бившата си съпруга Дженифър Гарнър. Актрисата избрала за Бен специалист в рехабилитационно заведение на север от Лос Анджелис.

Приятели на актьора разказват, че Гарнър никога не му отказва помощ.„Дженифър винаги е била човек, който се отзовава при нужда на Бен, когато той страда от алкохолна зависимост и хазартни игри. Тя с всички сили се опитва да го държи настрана от тези негови пороци“, коментира източник пред изданието.

По думите му, на 25 септември Бен Афлек подписал договор, според който той е длъжен да проведе 30-дневно лечение в клиника.

„Борбата с неговата зависимост е дълъг процес. Бен разбира, че не може просто да се събуди една сутрин и да си каже: „Всичко приключи“. Лечението е усилие.“, коментира още източникът пред изданието.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари