IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Николета Лозанова няма да влиза в Big Brother

10 ноември 2017 07 10

Плеймейтката притисната от договор

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Едно от най-спряганите имена за започващото в понеделник специално издание Big Brother: Most Wanted! – Николета Лозанова, няма да пъчи силикон в къщата в Нови хан, научи Tialoto.bg.

Преди няколко месеца тя бе освободена като водеща на „Папараци“ и на всеослушание се похвали, че скоро отново ще я видим в ефир. Разговори за нейното участие са водени, дори се спекулираше, че ще влезе под ръка с гаджето си Николай Михайлов, който все още няма отбор след напускането на Мерсин.

Най-вероятно камерите ще следят друга известна двойка – Мариана Попова и актьора Веселин Плачков.

Според слуховете в светските среди, Лозанова се е разминала с Big Brother заради клаузи в договора, който имаше с продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов. Николета засега се въздържа от всякакъв коментар по темата, но от друга страна коментира завършващото тази вечер ВИП издание на риалитито.

Сред нейните фаворити е Мегз, докато залаганията за краен победител са най-високи за Тото и булката Александра Богданска.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари