IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Великият Майкъл Джордан ще си има българска снаха

14 ноември 2017 11 40

Нашенката Радина Анева е пленила сърцето на сина на Въздушния - Джефри

Снимки: Instagram

Снимки: Instagram

Легендарният баскетболист Майкъл Джордан ще си има българска снаха. Синът му Джефри е хлътнал по надарената нашенка Радина Анева. Двойката вече не крие връзката си, дори Джефри вече е предложил брак на Радина, съобщава "България днес".

Преди няколко седмици брюнетката е представила изгората си на родата, като го накарала да прелети океана и да разбере къде се намира България.

Джефри Майкъл Джордан бил силно впечатлен от сградата на Народния театър "Иван Вазов", пуснали са кадри и с целувка на фона на "Александър Невски". 

"Направил е на Радина предложение за брак и се е представил пред родителите й. Заедно са повече от година, като не се отделят един от друг", разкриха близки до щастливата нашенка. 

Радина се мести да живее в САЩ през 2015 г. и вече работи за медийния конгломерат на Рупърт Мърдок "Туенти Сенчъри Фокс". Нейният избраник Джефри пък къса с баскетбола преди 5 години и в момента работи в "Найк".

"Изглеждат много влюбени. Той прави всичко за нея. Запознал я е с баща си, но Радина е много деликатна и прикрита относно отношенията им. Доскоро дори не споделяше кой е мъжът до нея", разкриват още българските й приятели.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари