IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Галена ще пее на круизен кораб за 50 хиляди лева

15 ноември 2017 12 20

Тя ще пропътува разстоянието от Маями до Бахамите

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Около 50 000 лева ще заработи фолкпевицата Галена от участие на круизен кораб.

Изпълнителката ще се качи на борда на един от най-големите плавателни съдове в света, като ще пропътува разстоянието от Маями (САЩ) до Бахамите. Така Галена ще се превърне в първата родна попфолк изпълнителка, която извива глас на екзотичен остров в Карибско море.

Участието ѝ на кораба ще продължи от 20 до 24 ноември, като на борда ще бъде в компанията на съпруга си Галин. Любопитно е, че на круиза ще има и български семейства, които с интерес очакват да чуят родната певица. Ще присъстват и стотици чужденци, които ще могат от първа ръка да се запознаят с българския попфолк.

Галена е поканена лично от организаторите на плаването, като ще се включи в специална музикална програма, пише „България днес“.

Лайнерът „Карнивал Виктори“ е пуснат във вода през 2000 г. и е един от най-големите плавателни съдове, които кръстосват океаните. Теглото му е 101 509 тона, дълъг е цели 272 метра, а ширината му е 35 метра.

Екипажът е от 1100 души и може да се грижи за 2754 гости – максималният брой пътници, които може да поеме огромният кораб.

Екзотично и различно ще бъде задокеанското турне на Галена. Досега нито един български изпълнител не е правил толкова разнообразен и уникален по рода си музикален тур. Първо певицата ще стъпи в Канада за своя единствен концерт там – 17 ноември в Торонто. На следващия ден тя ще прекоси Мичиганското езеро, за да пее пред българите в Чикаго, а веднага след това ще отлети за Флорида. Следва пътуването до Бахамите и прибиране обратно в Маями.

Финалът на това вълнуващо турне Галена ще сложи отново в Чикаго. Веднага след концерта певицата лети обратно за България, за да бъде част от големия концерт за 16-ия рожден ден на телевизия „Планета“ на 28 ноември в зала „Колодрума“ в Пловдив.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари