IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Амбър Хърд: Харесва ми да съм такава, каквато съм!

19 ноември 2017 09 00

Актрисата – откровена за своята бисексуалност

Снимка: Allure

Снимка: Allure

Хърд припомни и момента, в който стана ясна връзката ѝ с фотографката: „Снимаха ни, когато излизахме от колата. Държахме се за ръце и разбрах, че имам два варианта: да я пусна и ако ме питат, да отговоря, че моят личен живот си е моя работа или да продължа да я държа и да приема последствията. В този момент аз не си махнах ръката.“

Амбър добавя, че е много важно да се противопоставим на чуждите опити да ни превърнат в това, което не сме. „Всички сме само хора“, обяснява звездата.

По думите ѝ, тя е доволна от това как се подрежда живота ѝ. „Не се определям. Аз съм личност. Харесва ми да съм такава, каквато съм“.

Хърд може да видим и във филма „Лига на справедливостта“, което означава, че кариерата ѝ в киното не се е провалила, въпреки признанията ѝ за нейната сексуалност.

Съвсем скоро тя приключи връзката си с Илон Мъск, който пък призна, че тя е била тази, която е сложила край. Двамата започнаха да излизат по време на бракоразводното дело на актрисата с Джони Деп.

Всички кадри от звездната фотосесия на Амбър Хърд можете да разгледате в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари