IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любовта на Хари към Меган – от пръв поглед

28 ноември 2017 09 20

Сватбеното предложение - получено, докато готвила пиле

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

 

Най-очакваното предложение за брак на годината - това на принц Хари към Меган Маркъл, се случило по най-естествения начин.

Американската актриса и фотомодел сподели пред BBC, че докато готвила пиле, принц Хари се приближил към нея и й задал толкова чакания въпрос.

Изданието отбелязва, ч това се случило преди няколко седмици в нотингамската резиденция на Хари в Кенсингтънския дворец. Било тиха вечер, когато по думите на принца двамата си приготвяли вечерята. "Опитвахме се да си изпечем пиле и изведнъж последва удивителна изненада. Беше толкова мило, толкова естествено и много романтично!", спомни си Маркъл в първото интервю на двойката след обявяването на годежа в понеделник.

По думите на американската актриса принц Хари паднал на едно коляно и й направил предложение. Принцът добави, че Меган дори не дочакала той да си довърши думите и попитала: "Мога ли веднага да кажа да?". Двамата се прегърнали и принц Хари й връчил годежния пръстен.

Внукът на кралица Елизабет Втора пък разказа пред зрителите, че двамата с Меган се срещат от година и половина и че през месец юли 2016 година ги е запознала обща приятелка. Преди това принцът никога не бил чувал за Меган.

По време на срещата тя му направила силно впечатление и след няколко седмици той я поканил на ваканционно пътешествие в Ботсвана. Там двойката изкарала пет незабравими дни.

Меган била приета с топли чувства от кралското семейство и тя нарече кралицата "невероятна жена". След срещата си с Нейно Величество Маркъл веднага станала поклонничка на кучетата корги на Елизабет Втора.

Принц Хари довери, че се е влюбил от пръв поглед в Меган. „Аз съм на седмото небе!“, заяви 33-годишният Хари, който ще се венчае за 36-годишната Меган идната пролет. Бъдещата булка показа годежния си пръстен, който бил изготвен по дизайн на самия принц.

В пръстена са монтирани два диаманта, които са принадлежали на майката на Хари принцеса Даяна, предава Асошиейтед прес. Тя почина трагично през 1997 г., когато принцът беше на 12 години.

Двата камъка от брошката на майка му са придружени от трети диамант от Ботсвана, който заема централно място в пръстена. Принц Хари е посещавал многократно тази африканска страна, като последния път беше придружен от Меган.

Скъпоценните камъни са монтирани върху златна халка, а целият пръстен е дело на официалния бижутер на кралица Елизабет Втора „Клийв енд къмпани“.

Сияещата Маркъл, облечена в бяло палто с коланче, позира за фотографите часове след обявяването на годежа ѝ.

Снимка: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари