IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

По следите на Златки и Николети: Нора е новата Мис Плеймейт

29 ноември 2017 14 40

Коя е 24-годишната победителка?

Снимка: Miss Playmate

Снимка: Miss Playmate

24-годишната Нора Недкова стана „Мис Плеймейт 2017“. Нищо лично, но явно това е годината на 24-годишните, визираме и „Мис България“ – Тамара Георгиева, пише Dnes.bg

Само че плеймейтката, която се пребори за титлата с още 12 момичета, е от Варна, а не от София. Но това не й пречи да е по-популярна от колежката си по титла.

Нора се изявява като танцьорка и вече има доста участия в музикални клипове. Въпреки че и нейните мечти се припокриват с тези на „Мис България“.

„Винаги съм мечтала да бъда на световна сцена, винаги съм мечтала да бъда част от това и днес то се осъществи. Аз знам, че съм родена за това. Аз знам какво е моето призвание“, категорична е Нора Недкова.

Да подчертаем, че „Мис Плеймейт“ се наложи като фаворит с естествен бюст, макар че тази година се явиха не малко участнички без силикон.

Към короната и признанието, че е супер секси, Нора Недкова бе наградена и с чек за 20 000 лева.

„Не мога да повярвам – възкликна тя след съблазнителната надпревара. – Не съм чула за себе си нито един негативен коментар. Дано да ми предстоят нови подвизи. Надявам се да си е заслужавало цялата енергия, която вложих, тъй като този конкурс, колкото и несериозен да изглежда, е изключително натоварващ, напрягащ и отговорен. Всяко едно момиче се постара прекалено много“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари