IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бедствие на седмицата: Росен Плевнелиев и Деси Банова

3 декември 2017 10 30

Двойката се изложи с първото си съвместно интервю

Кадър: Нова тв

Кадър: Нова тв

Тази седмица изборът за „Бедствие на седмицата“ не е много труден. Безспорният фаворит е една от най-коментираните двойки – Росен Плевнелиев и Деси Банова.

Президентът и синоптичката си пожелаха да не бъдат обезпокоявани и медийният интерес да не бъде толкова голям. Всъщност, медийният интерес към тях бе стихнал, любовта им бе сензация за три дни и нещата си се върнаха в обичайното русло.

Но пък двамата решиха да се появят в национален ефир, за да ни разкажат за своята любов и своите планове. Което противоречи отвсякъде на тяхното желание.

Самото интервю бе изпълнено с толкова хиперболи, че на моменти всеки разумен човек би си задал въпроса дали тези хора наистина се обичат. Деси Банова описа любимия си като най-чистия и свят човек, а той пък бил „потресен от нейната добронамереност“ и я описа като герой, заради начина, по който се справяла с папараците. В общи линии разговорът премина в изтъкване на качествата на другия, а смисълът от цялото интервю някак се загуби.

Някак си образите им придобиха героични и канонични оттенъци, а по дяволите – става въпрос за любов.

Имат право да се обичат, имат право да си се наричат както искат, просто да го правят на четири очи. Защото подобни интервюта по принцип са приоритет за плеймейтки и футболисти, а президентът едва ли би искал да бъде сравняван с тях. Просто малко повече медийна хигиена...

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари