IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Папараци: Преслава е бременна в третия месец?

4 декември 2017 09 00

Певицата криела от суеверие

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

През последните седмици циркулира слухът, че фолкзвездата Преслава е бременна. На няколко участия тя бе заснета с тоалети, които подчертаваха понаедряло коремче, а самата тя опроверга информацията. С оправданието, че си похапва повечко.

Предаването „Папараци“ обаче твърди, че Преслава е в третия месец и мълчи от суеверие, както правят всички известни личности у нас. Последният подобен случай бе с Мария Илиева, която разкри, че е бременна със снимка в Instagram и изненада голяма част от своите почитатели.

Изпълнителката от няколко месеца живее с Павел Лазаров, като двамата се появиха за първи път заедно на откриването на бутик в столицата. А впоследствие започнаха да пускат и общи снимки в социалните мрежи.

Дали 33-годишната певица е бременна? Засега тя отрича, но пък и истината ще стане ясна съвсем скоро и нищо чудно Преслава да сменя пелени през 2018 г. Тя взе участие на последния концерт на „Пайнер“ в Пловдив, но бе доста лаконична в представянето си, което може би е още един знак, че ще се пази и ще намали участията си.

Навръх Нова година тя вече е приела две участия, ще радва почитателите си в пловдивски хотел и софийска чалготека.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари