След ангажиментите покрай представянето на „Атомна блондинка“, Чарлийз Терон започва работа по нов филм с работно заглавие Flarsky. 42-годишната актриса успя да намери малко време в натоварения си график, за да прекара с децата си на море в Мексико.

Папараците успяха да „заковат“ Чарлийз в черен бански, който подчертава фигурата ѝ. Кадрите предизвикаха доста коментари, като се намериха и критици, които упрекнаха Терон, че не се грижи много за фигурата си, особено в областта на корема.

Самата актриса разкри наскоро как поддържа тонус и тяло. В нейната диета доминират зеленчуци, зърнени храни и плодове и напълно липсват месо и морски дарове. Също така, актрисата не консумира брашно и много рядко в малки количества си позволява да яде шоколад и да пие няколко чаши сухо вино.

По отношение на спорта обаче тя не е толкова дисциплинирана и признава, че често пропуска тренировките с личен треньор. За сметка на това ходи много пеша и играе често на двора с децата си – 5-годишният Джексън и 2-годишната Оугъст.