IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В кралския двор: Кейт Мидълтън vs Меган Маркъл

23 декември 2017 09 00

Сравнение между жените на принцовете Уилям и Хари

Снимки: Reuters

Снимки: Reuters

За няколко години Кейт Мидълтън се превърна в перфектната жена, която намери одобрение от кралица Елизабет и консервативното британско общество. Тя успешно премина изпита за спазване на най-трудните консервативни британски традиции, пише сп. Elle. И няма да бъде пресилено ако кажем, че след лейди Ди британците не са обичали така безкористно някого в кралския двор.

Следващата година по нейните стъпки ще трябва да тръгне и американската актриса Меган Маркъл, която ще се венчае за по-малкия брат на Уилям – Хари.

Произход

Въпреки че живеем в епоха на либерални ценности и демокрация, монархията е монархия – тук първо се гледа произходът. Нито Кейт, нито Меган са аристократи, но липсата на благороден произход не влияе върху избора на Уилям и Хари. Кейт идва от семейство от средната класа – майка ѝ е стюардеса, а баща ѝ е администратор на въздушното движение. Семейството обаче осигури на Кейт блестящо образование.

Що се отнася до Меган Маркъл, тя е родена в САЩ. Баща ѝ е осветител, а майка ѝ учител по йога. Любимият факт на всички биографи на Маркъл е, че майка ѝ е афроамериканка. Освен това Меган има зад гърба си един брак, което засили слуховете, че кралица Елизабет няма да присъства на церемонията догодина. Нейният възлюбен внук Хари обаче намери начин да я убеди да промени решението си.

Държание


И двете момичета са свикнали всяко тяхно движение да бъде следено от медиите. На Кейт това ѝ отне години, докато Меган отдавна работи пред камерите. Мидълтън е каноничният модел на правилния етикет. Да, на няколко пъти елегантно го нарушава с появата си на демонстрации, но това само добавя точки към имиджа ѝ. Нейната искрена и лъчезарна усмивка, чувство за пропорция и елегантност накараха хората да се влюбят в нея.

Маркъл е общителна, без комплекси, но това засега не ѝ носи дивиденти. Експертите по етикет критикуват маниерното ѝ жестикулиране, мимиките на лицето ѝ, както и навика ѝ постоянно да бъде в контакт с Хари. В този смисъл Кейт е много по-сдържана.

Външност


Кейт изглежда като типична англичанка – светла кожа, леки лунички. Тя е висока, със сини очи, с гъста коса. Дукесата е пример за естествена красота, макар че според таблоидите на Острова и тя е оформяла скулите си.

Меган е нейната противоположност – смугла, с черни очи. Тя, подобно на всички американски звезди, се грижи за себе си много внимателно и прибягва до всякакви манипулации с външния си вид. Според експерти се подлага на процедури и е коригирала пропорциите на лицето. Избелването на зъбите и удължаването на миглите също са видими.

Дрехи


Шапки, ръкавици, поли със средна дължина и класически рокли – всичко това го има в гардероба на Кейт. Почти е невъзможно да я видим в панталон. Освен това, в разбирането си за красота Мидълтън има две железни правила – без авангардни и прекалено секси тоалети.

Меган Маркъл е различна, но със сигурност и тя ще промени дрескода си. Засега обаче може да я видим с пайети, с голямо деколте, на високи токчета и миниполи. Всичко, от което ще трябва да се откаже.

В допълнение, на Меган вече ѝ забраниха използването на червени и тъмни лакове за нокти. Ще трябва да вземе пример от Кейт, която винаги се появява с маникюр в неутрални и спокойни цветове.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари