IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ваня Червенкова: Чувствах се като убийца

5 декември 2017 16 20

Бизнес дамата направила аборт, готова е да приеме брак

Снимка: сп. Love style

Снимка: сп. Love style

Бизнес дамата Ваня Червенкова признава, че има нова любов, която я връхлетяла със страшна сила.

„Този мъж ми даде да разбера какво е да бъдеш обичан и да обичаш. Срещнахме се в началото на тази година, иначе се познаваме от 2015-а. Няколко месеца само сме си писали. Той ми помогна в изключително труден момент, когато трябваше да намеря лекарство, необходимо за моя организъм и което го няма на нашия континент. Направи дори и невъзможното, за да ми изпрати лекарството. След всичко, което стори за мен, реших да се видя с него, за да му подаря една икона в знак на благодарност. В момента, в който го срещнах, сърцето и мозъкът ми го познаха. Това не беше любов от пръв поглед, защото на моята възраст не вярвам в нея. Просто срещнах човек от моята вселена. Като видях очите му, знаех, че той ще остане последният и завинаги присъстващ в моя живот“, споделя Ваня пред сп. Love style.

Той е по-млад от нея, но това не я притеснява. Мъжът я научил да обича белезите по тялото си, останали след покушението преди 14 години. Червенкова не крие, че ако той ѝ предложи брак, би приела.

Бизнес дамата говори и за аборта, който направила преди години, защото не чувствала истинската любов от мъжа до нея в онзи момент.

„Когато човек усеща, че другият не е безрезервно предан, верен и обичащ, няма смисъл да се ражда дете. След това се чувствах като убийца. Естествено, че съм съжалявала, но го направих напълно съзнателно, защото по този начин предотвратих по-големи ексцесии в моя живот“, категорична е Ваня Червенкова.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари