IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездите, които станаха родители през годината (I част)

26 декември 2017 14 15

За някои това бе първа подобна роля в живота, други са вещи в занаята

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Годината се оказа доста щедра към звездите, като мнозина се сдобиха с наследници през 2017 г. Ето кои от знаменитостите станаха родители.

Джордж Клуни и Амал Клуни

Сред едни от най-следените двойки бе Джордж и Амал Клуни, които се сдобиха с близнаци. През 2014 г. холивудската звезда надяна брачната халка, а на 6 юни 2017 г. той и Амал станаха родители на близнаците Ела и Александър.

Серина Уилямс и Алексис Оханян

Серина Уилямс не планира да продължи да се състезава през тази година. За бременността си тенис звездата узнала случайно. По план първо трябвало да има сватба и по-късно да се появят децата, но в нейния случай стана обратното. На 1 септември се роди дъщеря ѝ Олимпия, а в средата на ноември Серина и Алексис сключиха брак. Уилямс планира да се върне скоро отново на корта.

Снимка: Instagram

Натали Портман и Бенджамин Милпие

Натали Портман също стана майка. Нейната дъщеря бе кръстена Амалия и се роди на 22 февруари тази година. Звездната двойка има още едно дете – 6-годишен син Алеф. Портман много бързо се върна във форма и вече може да се похвали със стройна фигура.

Снимка: Reuters

Фарел Уилямс и Хелън Ласичан

Ново попълнение има и певецът Фарел Уилямс. Неговата жена роди тризнаци. Музикантът не говори често за семейството си, затова и няма подробности за хлапетата, които скоро трябва да навършат година. След радостното събитие представители на звездите съобщиха, че Хелън се чувства добре и всички са здрави.

Снимка: Reuters

Ирина Шейк и Брадли Купър

На първо дете се радват и Ирина Шейк и Брадли Купър. Моделът доста ефектно разказа за това, че чака бебе, като се появи на подиума на Victoria’s Secret. На 21 март се роди тяхната дъщеричка, която бе кръстена Леа. В началото двамата се опитваха да крият бебето от папараците, но в един момент престанаха да им обръщат внимание. Звездите наскоро споделиха, че толкова им харесва това, че са родители, че се замислят и за второ.

Снимка: Reuters

Мел Гибсън и Розалинда Рос

61-годишният Мел Гибсън стана баща за девети път. Е, децата му не са само от една жена, а от три. В момента той е с Розалинда Рос, която става майка за първи път. Новото попълнение в семейството на Гибсън е Ларс Джерард, който се появи на 20 януари.

Снимка: Reuters

 

Ана Курникова и Енрике Иглесиас

Изненадващо стана ясно, че Ана Курникова и Енрике Иглесиас също са станали родители на близнаци. Бременността си руската тенисистка явно е пазила в дълбока тайна. Тя и певецът са заедно още от 2001 г. Децата на звездната двойка са момче и момиче и се казват Николас и Люси.

Снимка: Splash

Вижте утре кои са другите знаменитости, които се радват на бебе тази година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари