IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Луна налетя на бой и изхвърча от Big Brother

7 декември 2017 10 40

Коцето, Фънки и Светлана вече са финалисти

Кадър: Нова тв

Кадър: Нова тв

Луна показа своите бойни умения в Big Brother и след като вече имаше едно предупреждение излетя от шоуто.

Всичко започна от поредните нелицеприятни закачки между певицата и Динко, като в разгара на свадата ямболията свали и счупи очилата на Луна. Тя пък налетя с ритници на по-възрастната от нея Людмила Захажаева и я заля с вода.

Всички съквартиранти скочиха да предотвратят боя, но в крайна сметка Големият брат взе решение да изхвърли няколко дни преди финала бойната шуменка. Динко също бе наказан и ще заплати очилата ѝ в десетократен размер, като парите ще бъдат удържани от хонорара му.

Изгонването на Луна пък предизвика положителни емоции от всички останали, които дори не се помръднаха да я изпратят.

Междувременно Динко обвини Джино, че е откраднал стотици хиляди левове от свои половинки и е посягал на бившата си съпруга Дейна Бианкалана, чиято фамилия все още носи. Джино нарече обвиненията лъжи, очаква се тази вечер и тя да се включи по телефона.

Снощи пък се проведоха поредните номинации, като всеки посочи по един съквартирант, който трябва да спечели шоуто и един, който искат да елиминират.

В крайна сметка сигурните финалисти са Коцето, Фънки и Светлана. Людмила, Джино, Динко и Зорница се борят за оставане в шоуто, а един от тях ще си тръгне в петък.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари