Меган Маркъл реши да бъде откровена с медиите и да разкаже за своя живот и кариера, малко преди да се омъжи за принц Хари. Актрисата разказала за професията си, за борбата за правата на жените и за многото други дейности, с които се занимава, пред сп. The Darling.

Така например, Меган си припомни кастинг с Ейприл Уебстър, по време на който тя получила един от най-важните уроци в живота ѝ. „Никога не се бях срещала с нея и при първото прослушване тя ме накара да застана в средата на сцената и каза: „Вие трябва да знаете кое ви е достатъчно“, разказала Маркъл – Тя видя всичките ми съмнения от ярката светлина.“

Още по темата

„По-малко грим, повече Меган“ – ми каза тя и продължи да говори, че приличам на „уморена виолетова“ радост, енергия и изобилие в саваната на неувереността. И този момент ме накара да се събудя“, отбелязва актрисата.

Меган ще се омъжи за принц Хари на 26 май 2018 г. Тя вече се раздели със сериала „Костюмари“, но това само ѝ донесе още повече известност.

Също така стана ясно, че актрисата е решила да прекара коледните празници при своя избраник в Лондон. А след това двамата ще се отправят на почивка към някоя топла страна.