IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Златка Димитрова категорична: Няма да съм булка!

15 декември 2017 11 00

За плеймейтката най-важно е семейството

Снимка: сп. Umbrella bar Magazine

Снимка: сп. Umbrella bar Magazine

Златка Димитрова загърби кариерата на плеймейтка и от няколко години гради имидж на семейна жена, домакиня и всеотдайна майка. Преживя лични трагедии, които биха сринали мнозина, загубата на баща ѝ, а после и на нероденото ѝ бебче, но тя съумя да се изправи и да продължи.

„Минахме доста трудни моменти и въпреки всичко с Миро продължаваме да държим ръцете си. Но като булка няма да ме видите. Това, че няма да нося неговата фамилия, не е проблем. Това не ме прави по-малко негова жена. За мен любовта на двама души, отношенията им се изразяват в това да се уважават и обичат“, споделя Черната Златка пред сп. Umbrella bar Magazine.

Тя с облекчение разкрива и че старата вражда със свекърва ѝ е загърбена в миналото и към днешна дата са в чудесни взаимоотношения.

„Смятам, че така е редно да бъде. Живеем в мир и хармония. Аз винаги прощавам, на всеки. Когато простиш на някой, все едно прощаваш на себе си“, допълва Димитрова.

Тя е категорична, че малкият Миро изключително много прилича на нея – артистичен, емоционален, усмихнат. Вече ходи уверено и самостоятелно, а на прощъпалника си е хванал докторски слушалки и книга.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари