IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Холивудска мелачка: От „Сам вкъщи“ до сам с дрогата

19 декември 2017 11 00

От деца сензации до проблемите им като вече пораснали

Снимка: Splash

Снимка: Splash

Много деца успяват да стигнат до върха на своята слава още невръстни. Холивуд и световната сцена ги изстрелват на върха, следват милиони в банковите сметки и прекалено много очаквания за бъдещата им кариера.

Невинаги обаче приказката има щастлив край, пише „Труд“. И не всички понасят тежестта на славата и парите. Следва центрофугата с алкохол, наркотици и безразборни любовни връзки.

Има и звезди, които след славата са претърпели редица провали, но сега отново са на върха – като Кристина Агилера. В началото на кариерата си момичето с ангелския глас беше пример за всички тийнейджърки. Последваха хитове, но и спад – Кристина преминава през две бременности и тежък развод. След тях, фината блондинка, която всички познавахме, се превърна в едра и „запусната“ жена. Естествено, това не се хареса на мнозина и хейтърите говореха ден и нощ против нея. Те обаче не успяха да съсипят кариерата ѝ и сега Агилера отново е в страхотна форма и печели престижни награди.

Кои попаднаха в отбора на Тъмната страна?

Зак Ефрон

Младият актьор, любимец на всички девойки по света, претърпява сериозни проблеми с алкохола. Ефрон неведнъж е залитал по наркотици и буйни купони. Изпълнителят често е забъркван в различни скандали и са му нужни години, за да пребори зависимостта. „Трябваше да се поуча от грешките си, но това е битка, която никога няма да свърши“, споделя актьорът.

Зак Ефрон. Снимка: Reuters

От „Сам вкъщи“ до сам с дрогата

Макколи Кълкин е обявен за най-успешното дете актьор, а това признание препълва с милиони долари банковите му сметки. Лични трагедии спъват звездния полет на Макколи и го карат да посегне към наркотиците. Сестра му Дакота загива в катастрофа, полусестра му става жертва на дрога, а след финансов спор между родителите му, кариерата му угасва.

Снимка: Splash

Линдзи Лоън

Линдзи Лоън признава, че е взимала дрога, за да прикрие проблемите си в живота. Актрисата открито говори, че след употребата на кокаин, халюциногенни вещества и алкохол, е била близо до смъртта. Въпреки зашеметяващия си успех от филма „Капан за родители“, Линдзи твърди, че не е имала лек живот.

Снимка: Instagram

Славата на границата със самоубийството

Някогашната актриса Миша Бартън твърди, че със записването си на кастинга за сериала „Ориндж Каунти“, животът ѝ завил в негативна посока. „Бях само на 17 г. и не разсъждавах трезво. Просто исках да започна отнякъде, а се оказа, че изведнъж съм звезда“, споделя тя. Именно известността е причината за проблемите ѝ с алкохола и наркотичните вещества, които накрая я отстраняват от продукцията.

Снимка: Reuters

Ангъс Джоунс се отдаде на религията

Почти година, след като напусна хитовия ситком “Двама мъже и половина“, актьорът Ангъс Т. Джоунс, известен като Джейк Харпър или племенникът на чичо Чарли, разкри защо е заменил светлините на прожекторите на Холивуд с пейките в черквата. Той заяви, че е опозорил Християнството с участието си в сериала и ролята му е несъвместима с неговите религиозни възгледи. Тогава Джоунс каза: „Ако гледате „Двама мъже и половина“, спрете. Спрете да си пълните главите с тази мръсотия“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари