IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Клои Кардашян с първа снимка като бременна

21 декември 2017 10 40

Тв звездата с трогателен пост в социалните мрежи

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

33-годишната Клои Кардашян сподели първа снимка, на която тя показва, че е бременна. Звездата съпроводи кадъра с емоционален пост, в който разказа за очакването на бебето. Клои написа:

„Моята голяма мечта се сбъдва. Имаме бебе! Чаках този момент, просто мечтаех за него, но Бог имаше други планове. Трябваше само да се въоръжа с търпение и да му се доверя. Понякога просто не ми се вярва, че в нашето семейство с Тристан любовта ражда още един живот.

Тристан, благодаря ти за твоята безгранична любов и за отношението ти към мен като към кралица. Благодаря, че ме караш да се чувствам красива и желана в този особен период. И най-вече ти благодаря, че ме правиш майка!“.

Клои обяснява, че в клана Кардашян-Дженър пази мълчание и почти не коментира своята бременност, защото иска да остави тази щастлива новина само за семейството и не иска да споделя своята радост, пише Daily Mail.

Телевизионната звезда благодари на феновете си за вниманието и разказва, че никога не се е чувствала толкова щастлива, както в периода ѝ на бременност.

Клои Кардашян и Тристан Томпсън започнаха да се срещат през септември 2016 г. Източници потвърждават, че те са готови и за сватба, но чакат подходящото време.

Снимка: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари