IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездни раздели: Кои сложиха край на романтиката през 2017 г.

30 декември 2017 14 15

Някои останаха приятели, но други...

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Любовта събра мнозина през 2017 г., но и раздели немалко хора. Някои от разводите минаха мирно и спокойно, но имаше и такива, които привлякоха вниманието с разкриване на семейни тайни и показване на неприятни черти у партньорите.

Фърги и Джош Дюамел

Красивата приказка свърши за Фърги и Джош след 8-годишен брачен живот. Звездите потвърдиха новината, като махнаха халките си. Все пак двамата се разделиха запазвайки приятелството помежду си.
„Ние се обичаме и уважаваме, но решихме да разделим пътищата си по-рано тази година. За да може семейството ни да се приспособи към ситуацията, решихме да запазим случващото се в тайна за известно време, преди да го обявим публично. Ние винаги сме били и ще бъдем обединени и ще се подкрепяме като семейство“, казаха в официалното съобщение звездите.
Новината дойде седмица, след като Фърги се присмя на слуховете, че е бременна с второ дете. Двамата се запознаха през 2004 г., след като Фърги и бандата ѝ се появиха на шоу на Джош в Лас Вегас. Годежът дойде през 2007, а през 2009 се венчаха в Малибу. През 2013 семейството се сдоби със син – Аксел.

Снимка: Instagram

Крис Прат и Анна Фарис

Актьорите Крис Прат и Анна Фарис също сложиха край на връзката си. И те са с 8-годишен брак и едно дете – Джак Прат. Актьорите сами съобщиха новината на своите фенове. Като за причината се предполага, че е професионална конкуренция, както и ревност. Малко след новината за раздялата Анна коментира, че животът е твърде кратък, за да бъде изживян с неправилния човек.

Снимка: Reuters

Бен Стилър и Кристин Тейлър

Раздяла съпътства и живота на Бен Стилър и Кристин Тейлър, които се радваха на 18-годишен семеен живот. Двамата обявиха пред медиите новината в съвместно изявление.„С огромна любов и уважение един към друг след 18-те години, които прекарахме като двойка, решихме да се разделим. Нашият приоритет ще продължи да бъде отглеждането на децата ни като всеотдайни родители и най-близки приятели. Молим медиите да уважат личното ни пространство през това време“.

Снимка: Reuters

Джанет Джексън и Уисам ал Мана

Джанет Джексън и милионерът Уисам ал Мана също сложиха край на съвместния си живот и то само три месеца след раждането на сина им. Това е трети развод за певицата, която по-късно сподели, че е била и малтретирана от съпруга си. Те сключиха брак през 2012 г. След раздялата Джанет свали драстично голяма част от теглото си.

Снимка: Reuters

Скарлет Йохансон и Ромен Дориак

Не бе дълъг брачният живот на Скарлет Йохансон и Ромен Дориак. Двамата се опитваха да спасят брака си, но така и не успяха. Имат обща дъщеричка на име Роуз, а след раздялата Скарлет бе забелязана в компанията на много мъже, като голяма част от тях бяха спрягани за новата ѝ любов. Така и не се появи официално съобщение дали актрисата има нов мъж до себе си.

Снимка: Reuters

Кейт Бекинсейл и Лен Уайзман

Още една холивудска двойка се разпадна през годината. Кейт Бекинсейл и Лен Уайзман сложиха край на 12-годишен брак като причините са непреодолими различия. Никой от тях не иска издръжка от партньора си, вероятно защото са сключили предбрачен договор. Двамата се запознаха на снимачната площадка на „Underworld“ през 2003 година. Малко по-късно сключиха и брак.

Снимка: Reuters

Тоби Магуайър и Дженифър Майер

Бракът на още един холивудски актьор се разпадна. Този наТоби Магуайър иДженифър Майер. Двамата бяха женени в продължение на две години и имат две деца – дъщеря Руби и син Отис. Според медиите Тоби и Дженифър, която е наследница на създателя на фалиралите киностудиа „Метро-Голдуин-Майер“ и е уважавана бижутерка, не са заедно от лятото.

Снимка: Getty Images

Наоми Уотс и Лив Шрайбър

Макар да не бяха женени Наоуми Уотс и Лив Шрайбър споделяха общ покрив 11 години.47-годишната британска актриса, два пъти номинирана за „Оскар“, и 48-годишният американски актьор изглеждаха като една от най-стабилните двойки в Холивуд и родители на две деца. „През последните месеци стигнахме до заключението, че най-добрият начин да продължим напред като семейство е да се разделим като двойка“, разкриха двамата актьори в изявление за американските медии. Двамата запазват добрите си отношения. Съвсем скоро се заговори, че Шрайбър има нова приятелка, която е доста по-млада от него.

Снимка: Reuters

Джони Деп и Амбър Хърд

Двамата преживяха доста бурна, но краткотрайна връзка. Джони Деп за първи път сключи брак, но сигурно дълбоко съжалява за това, тъй като това бе най-шумния развод през годината. Звездата от „Карибски пирати“ бе обвинен от Хърд, че прекалява с алкохола, а също и във физически тормоз. Той пък, за да се ожени за нея прекрати дългогодишната си връзка с френската певица и актриса Ванеса Паради, от която има две деца. Съдебното решение предвижда Деп да плати 7 милиона долара, които Хърд обеща да даде за благотворителност.„Радваме се, че този неприятен период за г-н Деп и семейството му вече е зад гърба им. Фактът, че съдебното решение за финализирането на развода бе взето, направи този петък 13-и особено късметлийски“, заяви в комюнике адвокатката на Джони Деп Лаура Уосър. Хърд подаде молба за развод през май миналата година. Двамата се запознаха през 2011 г. на снимачната площадка на филма „Дневникът на едно пиянде“ и се ожениха през февруари 2015 г. Хърд ще вземе „попечителство“ върху двете им кучета Пистъл и Бу и върху коня Ароу. Те ще си поделят и някои други авоари, включително коли и недвижими имоти. Никой няма да получава финансова издръжка. След развода Деп се залови да съди и бившите си мениджъри, а Хърд имаше още една връзка, която също приключи – тази с Илон Мъск.

Снимка: Reuters

Анджелина Джоли и Брад Пит

Холивудската двойка Бранджелина също приключи с романтичните отношения един към друг. Двамата възпитават общо шест деца – три осиновени и три биологични. Любовта им също пламна на снимачната площадка по време на създаването на „Мистър и мисис Смит“, а Пит се разведе с Дженифър Анистън. Раздялата на Джоли и Пит бе също доста мъчителна. Освен че актьорът бе обвинен в алкохолна зависимост, Анджелина заяви, че той е ударил един от синовете си – Мадокс. Пит пък дълго време се бореше да вижда децата си. Накрая двамата все пак успяха да се разберат по най-важните теми и може би да запазят и уважение един към друг. След раздялата и двамата свалиха много от теглото си.

Снимка: Reuters

Дрю Баримор е Уил Копелман

Не ѝ провървя в любовта и на Дрю Баримор, която преживя раздяла с третия си съпруг Уил Копелман. Бракът им продължи около четири години. Двамата започнаха да излизат през февруари 2011 г. Двойката сключи брак през юни 2012 г. в имението на актрисата в Монтесито, Калифорния. Баримор и Копелман имат две дъщери, 3-годишната Олив и 23-месечната Франки. Заради децата двамата запазват и добрите отношения помежду си. Дрю Баримор има зад гърба си два провалени брака. Първият – със собственика на бар Джеръми Томас, продължи само няколко седмици през 1994 г. През юли 2001 г. актрисата се омъжи за комика Том Грийн, но през декември същата година Грийн подаде молба за разтрогване на брака. Разводът им беше финализиран през октомври 2002 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари