IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как посрещнаха Нова година звездите?

3 януари 2018 07 10

Знаменитостите и как отпразнуваха те

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

С приключването на 2017 година звездите побързаха да опаковат своя багаж и да заминат.

Едни се отдадоха на екзотични дестинации и посрещнаха новата 2018 на плажа, по бански на подходящи температури, а други се отправиха към планинските курорти, за да комбинират празничния ден със зимни спортове.

Кои звезди как посрещнаха новата 2018 година – вижте сами:

1. Джъстин Бийбър

Звездата пристигна в Мексико в събота, а феновете му веднага предположиха, че е пътувал, за да прекара Нова година с нежната си половинка, Селена Гомес. Певицата бе на екзотичната дестинация за женско празнуване в Кабо.

2. Бела Хадид

Нова година завари Бела Хадид далеч от сестра ѝ – Джиджи Хадид. Вместо това, тя бе избрала компанията на друг супермодел, своята приятелка Кендъл Дженър. Двете публикуваха кадри от своята почивка, като най-много време изглежда да са прекарали в джакузи.

3. Кейт Хъдсън

За разлика от повечето звезди, които предпочитат да бъдат домакини на огромни партита и да посрещнат Нова година с приятели, Кейт Хъдсън е избрала компанията на своите родители. Тя посрещна Нова година в уютна обстановка, по семейно с Голди Хоун и Кърт Ръсел.

4. Лили Олдридж

Супермоделът на Victoria's Secret е една от звездите, които избра екзотична дестинация за Нова година. Лили Олдридж публикува кадър, в който се вижда, че е посрещнала 2018 година по бански на топъл плаж.

5. Нина Добрев

Вярна на своето чувство за хумор, актрисата с български произход публикува видео с приятелка. „Кой се вълнува да празнува довечера? Честита Нова година на всички. Вземете своя приятел и си прекарайте страхотно!“, написа тя.

A post shared by Nina Dobrev (@nina) on Dec 31, 2017 at 8:15am PST

6. Рита Ора

Дръзката хип-хоп изпълнителка избра Аспен, Колорадо като празнична дестинация за посрещане на Нова година. Рита Ора публикува снимки в Instagram, на които позира върху АТВ.

7. Прианка Чопра

Талантливата актриса също бе сред звездите, които избраха да посрещнат новата година в компанията на своето семейство. Прианка публикува кадър от празничната вечеря в луксозен ресторант в Лондон.

8. Парис Хилтън

Богатата наследница посрещна 2018 година в компанията на приятели и не пропусна възможността да се наслади на ски пистите в Аспен.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари