IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бедствие на седмицата: Джулиана Гани

7 януари 2018 10 30

Мис Силикон се хвали със секс в солариум

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

В последните месеци на миналата година доста хора изпаднаха в тежък възторг от Джулиана Гани. Защото по време на VIP Brother отговори на няколко въпроса от тест за четвъртокласници. Била умна и добра. Имала три дипломи, а като седнела на пианото и на мъжете им омеквали коленете.

Била и богата наследница, но предпочела собствено развитие и се запътила към пилоните и танците. Има много корони от безсмислени конкурси като най-значимата е Мис Силикон.

След участието в шоуто имала много ангажименти, но с какво реши да се хвали около Нова година? Със секс в солариум със своя съпруг Станимир Ташев. Тя качи кадъра във Facebook, след което го изтри. Но глупостта няма как да я изтриеш.

Да се хвалиш с подобно нещо гарантира веднага място в рубриката ни „Бедствие на седмицата“. И не подхожда на дипломите ѝ, които явно имат стойността на едни „предни гърди“.

Пловдивчанката всъщност често ни занимава с половия си живот, преди няколко седмици се бе хвалила как с мъжа ѝ правили секс в киното. Явно много ѝ се иска да си създава образ на някаква палавница, без да съзнава, че по този начин нивото ѝ си остава някъде при теста за четвъртокласници.

В крайна сметка този евтин PR напълно подхожда на всичките ѝ корони, които е спечелила досега. Да не бъдем максималисти и да търсим логика в поведението на Мис Силикон. Може би трябва да се гордеем, че най-напомпаната мома в шоубизнеса ни има три дипломи. Или пък да теглим една майна на цялата ни образователна система...

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари