Най-добре платената телевизионна актриса според Forbes – София Вергара, публикува пикантна фотография на страницата си в Instagram. На снимката звездата позира в леопардов бански.

За своите 45 години колумбийската звезда изглежда перфектно и прилича на 20-годишно момиче. Актрисата е с безупречна фигура, отбелязва OK Magazine.

След като показа кадъра, нейните фенове я засипаха с комплименти. Те я наричат в социалните мрежи „Гореща жена“, „Красива“, „Възхитителна“, „Сигурно и на 80 години ще изглежда така“...

На тази снимка наистина е трудно да се повярва, че звездата от „Модерно семейство“ не обича да спортува. В едно интервю за Women’s Health актрисата споделя, че не харесва фитнеса.

„За мен това е истинско изтезание. Няколко часа преди тренировка настроението ми започва да се влошава, а по време на самия спорт изчезва напълно и в крайна сметка трябва да си правя час за нова тренировка. Джо затова пък построи чудесна спортна зала в нашия дом, така че нямам възможност да откажа занятие.“

Вергара е съпруга на актьора Джо Манганиело, познат от продукции като „Истинска кръв“ и „Професия: Стриптийзьор“. Двамата имат доста общи снимки в социалните мрежи, където показват обичта си един към друг.

София има и син от брака си с Джо Гонзалес.

Снимка: Instagram


Снимка: Instagram


Снимка: Instagram