IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

И майката на Лиъм се влюби в Майли

12 януари 2018 16 30

Певицата си прекара чудесно в Австралия с близките на гаджето си

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Лиъм Хемсуърт и неговата приятелка Майли Сайръс изкараха няколко седмици при семейството на актьора в Австралия.

Между двамата явно всичко върви чудесно, въпреки че те не потвърдиха дали е имало тайна сватба, за която мнозина медии писаха. Близките на актьора се отнасят много добре към Майли, съобщава близък на звездите пред изданието E!

„На Майли много ѝ хареса да гостува на семейството на Хемсуърт и стана една от тях. Тя е в много близки отношения с родителите на Лиъм. Когато те излизат на обяд, Майли и майката на Хемсуърт се държат за ръка и се целуват на раздяла“.

По думите на източника, певицата също така се е сприятелила и със съпругата на брата на Лиъм – Крис, и с техните деца. Въпреки че Майли обяснява, че още не е готова за майчинство, тя обича децата.

„Това бе отлична почивка за Майли със спокойни плажни разходки и с вкусна храна. На нея много ѝ хареса живота в Австралия. Сега това за нея е втори дом“, отбелязва още източникът.

Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт бяха на крачка от сватба през 2012 г., когато съобщиха, че ще се женят, но малко след това се разделиха.

По-късно двамата възстановиха любовните си отношения, но така и не говорят за предстояща сватба.

Въпреки това мнозина смятат, че двамата вече са се врекли тайно един на друг. Тази информация така и не е потвърдена.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари