След като миналата година Крис Прат се раздели със съпругата си Анна Фарис, започна да се говори, че актьорът е започнал любовен роман с Оливия Мън.

Източници заподозряха, че между двамата прехвърчат романтични искри. Дълго време нито Крис, нито Оливия коментираха слуховете, но звездата от „X-Мен: Апокалипсис“ не издържа и каза няколко думи.

Тя реши не само публично да коментира ситуацията, а също така и написа лично съобщение на бившата съпруга на Крис – Фарис.

По думите ѝ, всичко това са само слухове. 37-годишната актриса написа: „1. Не всяка жена, разделила се с мъжа си е разстроена. 2. Не всяка жена е ядосана от новината, че нейният бивш мъж е намерил нова възлюбена. 3. Даже ако ние с Крис се срещаме, някои таблоиди невярно представят нашите взаимоотношения с Анна. 4. Жените се обичат и уважават много повече, отколкото другите предполагат.“

Оливия написа и лично съобщение към Фарис. „Не бих отговаряла на нелепите слухове на таблоиди – написа тя – но тъй като се познаваме, искам лично да се обърна към теб и да разкажа, че цялата история за мен и Крис не съдържа и грам истина. Вярвам, че ти вече знаеш, че всичко е слух и на теб ти е все едно, но за мен бе важно лично да коментирам сложната ситуация“.

Фарис също не остана равнодушна към случилото се и отговори емоционално на Оливия. „Привет! О, Боже! Този град е толкова луд, а ти си толкова мила и те обичам! Ако се окаже, че ти си новото момиче на Крис, бих била щастлива“.

Анна Фарис и Крис Прат съобщиха за раздялата си през август миналата година. Двамата имат 5-годишен син Джейк.

Снимка: Кадър от YouTube