IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Хъдсън с годежен пръстен? Актрисата отрича

24 януари 2018 12 20

Звездата бе забелязана да се разхожда с гаджето си

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

38-годишната Кейт Хъдсън бе забелязана да се разхожда с любимия си Дани Фуджикава. Фотографи твърдят, че актрисата носи пръстен на безимения си пръст, който доста прилича на годежен. Представители на Кейт отричат звездата да е сгодена.

За романа на Хъдсън и Фуджикава стана ясно през есента миналата година. Двамата се познават повече от 15 години, но отскоро техните приятелски отношения са преминали в романтични.

„За първи път срещнах Дани, когато бях на 23 години и бях бременна с Райдър. Неговите сестри са мой много добри приятелки, така че ние се въртяхме в един и същи кръг и се познаваме повече от 10 години.

Преди година ме покани да се разходим. Мислих, че става въпрос за приятелска среща, но изведнъж се превърна в първа среща. Никакви допълнителни стъпки не продължиха.“, пише звездата в Instagram

Актрисата разказва как тази целувка на моста е била прекрасна, но година по-късно вече е била и по-сладка. „След 15 години общуване, ние се оказахме способни да разкрием сърцата си един на друг и да почувстваме истинската любов. Това е невероятно!“, пише още тя в социалните мрежи.

В края на 2014 г. Хъдсън се раздели със солиста на Muse Мат Белами. Те имат 6-годишен син Бингам Белами. Кейт има още един син на 13 години от брака ѝ с музиканта Крис Робинсън – Райдър.

Снимка: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари