IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо съдят Жана Бергендорф за домашно насилие?

26 януари 2018 07 10

Версията и на кубинецът Лео

Снимка: Булфото

Снимка: Булфото

След няколко дни предстои дело, в което подсъдима е Жана Бергендорф. Това е поредната серия от неприятни случки, които бележат позатихналата й кариера, след като спечели X Factor. 

В ролята на ищец е бившият й приятел – танцьорът Лео, който я обвинява в домашно насилие. Кубинецът е подал жалба срещу нея през месец август. 

Жана също призна за съдебната битка в интервю по-рано тази седмица.

„Завел ми е дело за домашно насилие. Не искам да коментирам как преживях случките покрай него. Бях душевно наранена, защото не може един мъж да каже на една жена, че я обича, а това в действителност да е абсолютна лъжа. Никой няма право да бъде подъл и нечестен, що се касае за любов и чувства”, заяви Бергендорф.

Певицата беше препитвана преди повече от година в полицията след скандал докато бяха двойка. После се ожали, че често е ставала жертва на физически тормоз от страна на танцьора заради болезнената му ревност. Лео пък обвиняваше Жана за всички скандали помежду им. Претенциите му са, че в миг на пиянско и наркоманско умопомрачение, тя го е бутнала и е счупила крака му, за което той си е извадил и медицинско, пише „Уикенд“. 

„Последните две години бяха най-тежки за мен, заради живота ми с Жана. Сега съм на сцената и се чувствам отново жив. Вече съм на 30 години и искам да започна нов живот”, признава танцьорът. 

Той също бе задържан при полицейската проверка, след което стана ясно, че двамата са употребили марихуана, но така и не стана ясно чия е била. Както и остана загадка кой кого е удрял в къщата им. Явно със сегашното дело и това ще стане.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари