IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мелания коментира аферата на Тръмп с порноактриса

29 януари 2018 14 20

„Лъжа е“, пише в официално съобщение

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Мелания Тръмп реши да коментира слухове за изневяра на съпруга ѝ Доналд Тръмп. Съобщение от името на нейния прессекретариат обясни, че написаното е лъжа.

„Тя ( Мелания – бел. ред. ) е съсредоточена към своето семейство и ролята ѝ на първа дама, а не върху хейтърите и техните новини, основани на лъжливи съобщения“.

От изявлението става ясно, че Мелания Тръмп е отменила своето пътуване в Давос с мъжа си. Това е станало след като се появили съобщенията, че Мелания и Доналд Тръмп не отбелязали 13-годишнината от сватбата си.

Миналата седмица изданието Wall Street Journal публикува материал, в който пише, че Доналд Тръмп през 2006 г. в продължение на години е имал любовна връзка с порноактрисата Сторми Даниелс.

Също така се говори, че преди старта на президентската надпревара личният адвокат на Тръмп платил на девойката сумата от 130 хиляди долара за нейното мълчание.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари