IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес се бори с депресията, Бийбър е до нея

2 февруари 2018 13 00

Какво се случва с музикантите...

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

След напрегната година Селена Гомес реши да обърне внимание на здравето си и се обърна към специалист. Тя обяснила, че страда от чувство за тревога и постоянна депресия, съобщават нейни приближени пред People.

Според източник на изданието Селена изкарала двуседмичен курс за борба с депресията, който се е състоял в Ню Йорк. В продължение на това време певицата яла здравословна храна, медитирала и се занимавала с йога и пилатес.

В момента звездата се чувства добре и изглежда великолепно. Сега работи и над нови песни, отбелязал източникът и добавил, че Джъстин Бийбър я поддържа и иска лечението ѝ да продължи. Също така я кара тя да се грижи предимно за себе си.

През декември музикантите се бяха обърнали към семеен психолог. В отношенията им се появили проблеми, свързани с тяхното минало. Селена очевидно ревнувала своя приятел от бившите му прегрешения и това сериозно застрашавало доверието ѝ в него.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари